Abonnementsvoorwaarden TopGear Magazine

Proefabonnementen

Proef- en kennismakingsabonnementen worden niet automatisch verlengd en stoppen na het aantal aangegeven nummers. Je ontvangt wel een aanbieding voor een nieuw abonnement aan het einde van de proefperiode.

Cadeau-abonnementen

Cadeau-abonnementen stoppen automatisch na het ontvangen van het aantal aangegeven nummers. De ontvanger ontvangt een aanbieding voor een nieuw abonnement aan het einde van het cadeau-abonnement.

De eerste abonnementsperiode

De eerste abonnementsperiode ga je aan voor bepaalde tijd en kun je ook niet tussentijds beëindigen - je kreeg immers een goede korting of welkomstcadeau. Indien je het abonnement aan het einde van deze periode wil beëindigen, geen probleem: dan dienen we alleen uiterlijk 1 maand voor het einde van de abonnementsperiode je opzegging te ontvangen.

Abonnementen na de eerste abonnementsperiode

Abonnementen worden na de eerste abonnementsperiode automatisch omgezet naar een jaarabonnement dat telkens voor een jaar wordt gefactureerd. Tenzij je dus tenminste 1 maand voor het eindigen van die geldende abonnementsperiode hebt opgezegd. Wees niet ongerust dat je na die omzetting vastzit voor een jaar, want na de omzetting geldt een opzegtermijn van 1 maand. Je kunt het abonnement dan dus elke maand stopzetten - het teveel betaalde krijg je uiteraard teruggestort. Het jaarabonnement kost na de omzetting 79,95 euro (als je kiest voor automatische overschrijving). Een superabonnement kost 89,95 euro (ook weer als je kiest voor automatische overschrijving).

Langlopende abonnementen omzetten

Abonnementen die je aangaat met een looptijd van meer dan 12 maanden, worden na het einde van de geldende abonnementsperiode omgezet naar een jaarabonnement. Dus vanaf dan wordt je abonnement ook eens per jaar gefactureerd. Voor verdere informatie over deze omzetting, zie 'Abonnementen na de eerste abonnementsperiode' hierboven. Langlopende abonnementen kunnen niet tussentijds worden beëindigd want je hebt bij het afsluiten ervan ofwel een dikke korting gehad (en dat kunnen we doen omdat je langere tijd een abonnement bij ons neemt) ofwel een fraai welkomstgeschenk. Maar na je abonnementsperiode kun je gewoon per maand opzeggen.

Overig

Aanbiedingen gelden zo lang de voorraad strekt en alleen als je de afgelopen zes maanden geen abonnement hebt gehad. Als je gekozen hebt voor een welkomstgeschenk, dan zenden wij je dit na ontvangst van je betaling toe; in de regel duurt de verwerking hiervan drie tot zes weken. Let op: bij cadeau-abonnementen wordt het betreffende welkomstgeschenk naar jou opgestuurd, dus niet naar degene die het abonnement ontvangt. Je zou dat cadeau dus zelf kunnen houden, of alsnog aan de ontvanger van het abonnement kunnen geven.
 
Voor abonnementen in België geldt een toeslag van 1 euro per nummer. Voor betaling met een acceptgirokaart geldt een toeslag van 2,50 euro per jaar.
 
Nadat je het eerste magazine hebt ontvangen, heb je 14 dagen wettelijke bedenktermijn.

Opzeggen

Opzeggen kan hier, of per post of per telefoon (de gegevens daarvoor staan onderaan). De opzegtermijn vind je in de voorwaarden hierboven. Als opzegdatum geldt de datum waarop jou opzegging door Abonnementenland is ontvangen. Indien je verzoekt om een opzegging, ontvang je een bevestiging van je opzegging met daarin de definitieve einddatum van je abonnement.

Adreswijzigingen

Adreswijzigingen kun je hier doorgeven, of per post of per telefoon (zie onder).

Overige vragen

Overige vragen kun je het beste per mail sturen, of neem telefonisch contact met Abonnementenland op. De gegevens daarvoor staan hieronder.
De abonnementenadministratie van TopGear wordt verzorgd door:
Abonnementenland
Postbus 20
1910 AA  UITGEEST
Telefoon Nederland: 00 31 251 25 79 24
Telefoon Belgie: 0280 855 23
Mail: topgear@aboland.nl

Nieuwste van TopGear

Autonieuws