(advertorial)

De Cape to Cape Rally, van de Noordkaap naar Punta Tarifa in het zuidelijkste puntje van Spanje: een intensieve tocht van 6.000 kilometer door alle denkbare landschappen… Plus de reis vanuit en terug naar Nederland, bij elkaar nóg eens 6.000 kilometer. Dit alles in een tijdsbestek van negen dagen. Ben je klaar voor dit avontuur?

In 2023 organiseert Rallywereld in samenwerking met MisterGreen opnieuw de roemruchte Cape to Cape Rally. Deze keer met een twist, want enkel elektrische auto’s mogen deelnemen. De opzet: plan zorgvuldig je route en oplaadpunten en rijd in een team van drie personen met je eigen EV van het noordelijkste naar het zuidelijkste puntje van Europa. Je rijdt via de Rallywereld-app en zult vooraf en tijdens de rit nauwkeurig moeten plannen om andere deelnemers te snel af te zijn.

Word jij recordhouder Cape to Cape in een EV?

Het huidige record van kaap naar kaap staat op 55,41 uur, maar is gezet door een brandstofauto. Voor elektrische auto’s bestaat er nog geen record. Jij kunt dus de allereerste zijn die op deze afstand met een EV een snelheidsrecord neerzet (natuurlijk met inachtneming van de geldende verkeersregels). De verwachting is dat deze elektrische monstertocht, de nodige laadstops meegerekend, in ongeveer 72 uur te doen moet zijn. Ga jij met je team de uitdaging aan?

Krijg nu 1/3 van je inschrijfgeld terug!

Voor het inschrijfgeld van 4.150 euro (exclusief BTW) per team ontvang je onder meer cruciale zaken als hotelovernachtingen in 3- en 4-sterrenhotels, de gebruikelijke rallymaterialen en permanente begeleiding via de Rallywereld-app. En, goed nieuws: de eerste 30 teams die zich inschrijven voor de elektrische Cape to Cape Rally in 2023 ontvangen van MisterGreen maar liefst 1/3 van het inschrijfgeld retour. Dan betaal je dus, exclusief BTW, nog maar 2.765 euro voor het avontuur van je leven!

Meer weten? Klik hier. Jezelf meteen inschrijven – je kunt er immers niet snel genoeg bij zijn – dat kan hier!

Meer