(advertorial)

Waar zoek jij het avontuur? En misschien nog wel belangrijker: hoe? Nee, we kunnen niet allemaal dagelijks aan bergwanden hangen of ons onder de zeespiegel begeven. Maar dat betekent niet dat je niet diezelfde ondernemende mindset kunt hebben. Op een bepaalde manier zijn we allemaal avonturiers. En als een avonturier naar het horloge om zijn pols kijkt, wil hij daarin zijn wildste dromen weerspiegeld zien.

Een duikhorloge voor elk moment

De nieuwe Tissot Seastar 2000 Professional Powermatic 80 is een van de meest capabele duikhorloges die het beroemde Zwitserse merk ooit maakte. Met een look die je zowel sportief als chic mag noemen is hij geschikt voor elke pols, bij elke gelegenheid. Zijn forse kast van 46 millimeter is uitgevoerd in roestvrijstaal met als optie een zwarte PVD-coating. De wijzerplaat met Super-LumiNova®-details en golfmotief, in zwart of op de zee geïnspireerd blauw-naar-zwart, fascineert door zijn eenvoud en elegantie. En de band, naar keuze in zwart rubber of blauw stof, is al net zo solide in zijn uiterlijk en uitvoering als het horloge zelf.

De Tissot Seastar 2000 Professional Powermatic 80: functionele robuustheid

De waterbestendigheid tot 60 bar (600 m/2.000 ft) en officiële duikhorlogecertificering (ISO 6425, 2018) bezorgen de nieuwe Seastar 2000 Professional de functionele robuustheid die je elke dag weer op prijs stelt. De geschroefde kroon en helium-ontsnappingsklep zorgen dat het waardevolle binnenste wordt beschermd: het anti-magnetische Powermatic 80-uurwerk. Dit automatisch opspoelende technische hoogstandje biedt een riante 80 uur gangreserve, in lijn met wat je mag verwachten van een topklasse horloge.

Dus: ben je klaar om te gaan? Kom hier meer te weten over de Tissot Seastar 2000 Professional Powermatic 80 – en maak je op voor het avontuur.