(advertorial)

Dit jaar keert het gevierde Concours d’Elegance terug onder een nieuwe naam: Wheels at the Palace. Met deze naamswijziging zet de organisatie in op een nog bredere invulling van het evenement. Het gaat immers niet alleen om klassieke auto’s en youngtimers. Het verleden, het heden én de toekomst – alles komt aan bod op 1, 2 en 3 september in de tuinen van Paleis Soestdijk.

Feest bij Wheels at the Palace

Er worden in 2023 veel verjaardagen gevierd: 125 jaar KNAC, 100 jaar sinds de eerste 24 Uur van Le Mans, de 60e verjaardag van Lamborghini, Porsche wordt 75 en Aston Martin viert zijn 110e geboortedag. Verwacht dus de nodige feestelijke paviljoens!

Uiteraard zal ook het vooraanstaande concours d’élégance weer worden georganiseerd, waarin deelnemende auto’s in verschillende categorieën en disciplines strijden om de eer. Het heden en de toekomst zien we terug in tal van EV’s en hedendaagse exclusieve auto’s. En heb je een klassieker van voor 1978? Koop dan zeker een parkeerkaart voor de Klassiekerparking en zet je pride and joy tussen de andere pareltjes.

Importeurs van onder andere Honda, Lucid, Aston Martin en Porsche nemen hun nieuwste modellen mee. Dagelijks worden deze auto’s in detail besproken op de Vredestein Catwalk. De KNAC viert zijn 125-jarige verjaardag met een grandioze opkomst van 400 auto’s, welke op vrijdagmiddag (1 september) deelnemen aan de KNAC-rally.

Door de gehele paleistuin staan foodtrucks met terrasjes. Live muziek/entertainment maken het plaatje compleet. Tevens is er een markt waar je struikelt over autoboeken en andere memorabilia.

Kijk jij ook zo uit naar Wheels at the Palace? Zorg dan dat je er begin september bij bent: bestel hier je tickets en gebruik de kortingscode TG2023 voor 5 euro korting! Of, abonneer je op TopGear en krijg twee tickets gratis.