Het einde is in zicht, dus is het tijd voor lijstjes, lijstjes en nog een lijstjes. We blijven – net als met oliebollen – doorgaan tot je er helemaal misselijk van bent. We hebben nog een paar dagen te gaan, maar hier alvast de populairste berichten van 2016. Die verandert vast niet meer. Behalve als er nog een video op het internet verschijnt van Max Verstappen. Die puppy’s aait. Terwijl hij de GP van Spanje wint. En tegelijkertijd iets hilarisch tweet. Die kans achten wij vrij klein. Dus hierbij de 10 populairste berichten van 2016.

10. De goedkoopste Bentley Continental GT3-R ooit

Goh, dit zal wel TopGear Nederland zijn. Als rasechte Nederlanders bevestigen jullie direct een groot stereotype: jullie houden van koopjes. Zodra het woord ‘goedkoopste’ valt, zijn jullie er als de kippen bij. En terecht: wie wil er nou niet een Bentley voor een appel en een ei?

09. De auto’s van Max Verstappen

Als een stelletje chauvinisten zijn jullie ook buitengewoon geïnteresseerd in onze volksheld Max Verstappen. Wederom volledig terecht, de jonge Limburger breekt records links en rechts en mag zichzelf nu ook Sportman van het Jaar noemen. Verder zijn we heel objectief, hoor.

08. Volkswagen Golf met 1.233 pk is net zo snel als een Bugatti Veyron

Oude Volkswagens die ramvol vermogen zitten, doen het ook uitstekend. Bijvoorbeeld dit Golfje die de draaiing van de aarde verandert met een dot gas.

07. ANWB geeft Tim Coronel een lekkere sneer

Onderlinge geintjes van coureurs, raceteams en bedrijven op sociale media vinden jullie ook erg leuk. Het zijn soms net mensen, die coureurs.

06. Zo schaart je aanhanger niet

Een goede gewichtsverdeling op een aanhanger is cruciaal voor de veiligheid. Dat snappen jullie inmiddels al te goed.

05. Check de nieuwste Even Apeldoorn Bellen

Centraal Beheer is de Porsche onder de verzekeraars. Al jaren teren ze op hetzelfde concept dat bij elke uitgave iets bijgeschaafd wordt. Ook de commercial ‘Rapper’ ging als een 911 Turbo S.

04. Porsche Cayenne nu goedkoper dan Aygo

Koopjes! Wie wil er nu geen Porsche Cayenne in plaats van een suffe Aygo?

03. Alfa Romeo Giulia QV: 1e rij-indruk

Na heel lang geduldig wachten, was de Giulia er dan eindelijk. Niet gek ook dat jullie smulden van deze rij-indruk.

02. Mercedes flirt er flink op los met Max Verstappen

Mercedes en Max speelden in op jullie wildste fantasie: ging Verstappen echt naar Mercedes?

01. Max Verstappen haalt uit naar Rosberg

Maar nog liever dan een Nederlander bij Mercedes, zien jullie hoe onze volksheld uithaalt naar Rosberg. Ja, dat was genieten.
Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer

Meer van TopGear

Advertentie