Neem je nu een driejaarabonnement (36 nummers + digitale versie) op TopGear Magazine, dan krijg je van ons dit gelimiteerde RSC Fokker-horloge ter waarde van 359 euro als welkomstcadeau!

Voor de eerste keer is er een pilotenhorloge ontworpen ter ere van de heldhaftige Nederlandse WOII Fokker DXXI-piloten. Met slechts 53 Fokker-vliegtuigen hebben zij moedig weerstand geboden tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Dit stoere en exclusieve RSC-horloge is nu als een gelimiteerde editie van slechts 700 stuks beschikbaar in zes uitvoeringen vanaf 359 euro. De uitvoering die bij deze aanbieding hoort, staat hierboven afgebeeld (zwarte kast en zwart leren band). Het horloge meet 48 millimeter en beschikt over een quartz chronograaf-uurwerk, verhard mineraalglas, een geborstelde rvs-kast met PVD-coating.

Gezien de beperkte productieaantallen van dit RSC Fokker-horloge is deze aanbieding geldig zolang de voorraad strekt. Klik dus snel verder, neem een driejaarabonnement op TopGear voor slechts 179,85* euro en krijg dit schitterende horloge er gratis bij!

Let op: bij een abonnement op TopGear ontvang je gratis de digitale versie op je tablet en smartphone! Klik hier voor meer info.


* Voor abonnementen in België geldt een toeslag van 1 euro per nummer (uitgezonderd digitale abonnementen). Voor de overige voorwaarden klik hier.

Advertentie

Reacties

Meer
Advertentie