Nog maar een paar dagen en dan is het zover: geforceerd moet je de wangetjes bevochtigen van familieleden en vage bekenden. Daarna verdwijnt er met wat knallen en flitsen een paar miljoen euro in de atmosfeer. Dat betekent nu officieel dat je goede voornemens voor 2016 jammerlijk gefaald zijn. Verlies geen hoop, als verstrekker van praktisch consumenten advies draaien wij ons hand ook niet om voor goede voornemens. Hier zijn 5 uitstekende suggesties voor goede voornemens.

05. Meer roken

Kijk naar Ken Block. De pettendragende wolkengenerator rookt al jaren en hij krijgt er zelfs voor betaald. Dus rook er maar lekker op los in 2017.

04. Dikker worden

Dit goede voornemen komt uit Formule 1: dikker rubber monteren op je gebakje. Bredere banden betekenen (in de meeste gevallen, niet alle) meer grip. Dat merk je in de file toch niet, maar het ziet er wel tof uit.

03. Meer alcohol

Wel eens nagedacht over methanol-injectie voor je turbomotor? Methanol koelt de lucht in de inlaat, waardoor er meer lucht en dus meer brandstof de motor in kan. Een hardere boem betekent meer vermogen. De totaal onpartijdige verkopers beloven zelfs 30 procent vermogenstoename.

02. Minder tijd met familie doorbrengen

Je familie wordt toch alleen maar misselijk als jij de g-krachten opschroeft. En in de meeste gevallen passen ze toch niet in een auto waarin dat leuk is om te doen. Behalve als je een van de snelste stationwagens ter wereld pakt. Vergeet de spuugzakjes niet.

01. Minder bewegen

Goede uitrusting is essentieel wanneer je de strijd aangaat met de natuurwetten. Investeer in dikke kuipstoelen en een zespuntsgordel. Zo ben je de middelpuntvliedende kracht te snel af. Monteer direct een rolkooi in je bochtenapparaat om het bewegen van het dak tegen te gaan als je op je dak belandt.
Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer

Meer van TopGear

Advertentie