Mocht je nog op zoek zijn naar een nieuw bedrijf waar je de aankomende paar jaar zoet mee zult zijn, kijk dan niet verder. In Canada staan 55 verwaarloosde Volkswagen-busjes te wachten op een nieuwe eigenaar. Het enige wat jij moet doen, is ze naar Nederland halen een pakkende naam bedenken voor jouw restauratiebedrijf en onderdelenhandel.

De verkoper heeft het zelf over spijlbusjes (split window), maar de foto’s verraden dat het gaat om 55 Volkswagen-busjes van het type T1, T2 en als we het goed zien ook een verdwaalde T3. Veel van de busjes zijn Westfalia-campers – een zeer gewilde uitvoering van het iconische busje. Volgens de verkoper zijn alle busjes in goede, restaureerbare staat en volledig origineel.

Wat kosten de 55 verwaarloosde Volkswagen-busjes?

Voor 350.000 Amerikaanse dollar (zo’n 310.000 euro) mag je ze allemaal meenemen. Ben je toevallig in de buurt van Bogarttown in Canada en wil jij komen gluren? Voor pottenkijken rekent de verkoper 500 dollar. Je krijgt de busjes pas mee als het geld binnen is en je moet ze zelf van het terrein afhalen. Je zult er vast geen spijlt van krijgen. In de galerij zie je wat voorbeelden van mooie exemplaren ter inspiratie.

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer

Meer van TopGear

Advertentie