Het loopt storm voor de ontwerpwedstrijd die A1 Team Nederland heeft uitgeschreven. Sinds vorige maand hebben al meer dan 450 racefans zich met hun tekentalent uitgeleefd op de bolide voor vorig seizoen.

Inmiddels is al een selectie gemaakt van de beste ontwerpen, die je kunt bekijken op de site van het team. Je kunt goed merken dat de A1 GP internationaal goed scoort, want de inzendingen komen van over de hele wereld. Er zijn al inzendingen uit Australië, Peru, Finland, Tsjechië en Polen. En het mooie is: je kunt nog tot 1 juni meedoen. Pas dan maakt de jury, bestaand uit Jan Lammers, Jeroen Bleekemolen en general manager Robert Hoevers een definitieve keuze.

Die keuze kun je ook nog beïnvloeden door via de A1 GP Fanzone te stemmen op het mooiste ontwerp. De uiteindelijke winnaar ziet niet alleen zijn ontwerp terug op de auto voor volgend seizoen, maar mag tijdens een van de races ook de verrichtingen van het team van nabij volgen. Verder maak je kans op een Scalextric A1 GP racebaan, een Playseat en natuurlijk een prachtige CV-ketel.

Reacties