Altijd al jouw liefde voor de Ford Mustang in iets anders willen uitdrukken dan bandenrook, hoge benzinerekeningen en het omvermaaien van toeschouwers? Dan is dit huis iets voor jou. Behalve een riante tuin, een jacuzzi, een heuse ‘Pipo de clown-wagen’ en een Mustang-hek, krijg je als je dit statige perceel op de kop tikt 138 vierkante meter woonoppervlakte en zes kamers.

Achterin de tuin bevindt zich een schuur met een enorm hoge potentie om een uitstekende mancave te worden. Alleen even de damesfietsen verwijderen, een tap (olie of bier) installeren en je kunt aan de slag. Achter de mancave vinden we een verborgen pareltje: een klein grasveldje met uitzicht op de prachtige natuur, waar je even helemaal tot rust mag komen.

Nu is er in de tweede garage ruimte gecreëerd voor een extra slaapkamer. Dat heeft er wel voor gezorgd dat er maar plek is voor één van jouw zuurverdiende auto’s. Daar biedt Funda al een oplossing voor: zodra je die kamer eruit hebt gesloopt, ontstaat er weer genoeg ruimte in de garage voor jouw dikke Mustang en/of een andere bolide naar keuze. Want in een auto kun je toch ook slapen?

Verder is het huis van binnen prachtig afgewerkt. Op het balkon, dat op de eerste verdieping te bereiken is via de woonkamer, geniet je van een drankje terwijl je uitkijkt over je achtertuin. Voor 425.000 euro kosten koper mag jij jezelf eigenaar noemen van dit stulpje en (niet te vergeten) een tijdloos Mustang-hek.

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie