Achter dit Mustang-hek schuilt een potentiële mancave

Dit hek waait graag tegen onschuldige toeschouwers aan

Foto('s): fundafunda mustang huis hek
Foto('s): fundafunda mustang huis 2
Foto('s): fundaFunda Mustang huis
Foto('s): fundafunda mustang huis interieur
Foto('s): fundafunda mustang huis hal
Foto('s): fundafunda mustang huis hal 2
Foto('s): fundafunda mustang huis balkon
Foto('s): fundafunda mustang huis schuur
Foto('s): fundafunda mustang huis mancave
Foto('s): fundafunda mustang huis verborgen plek
Foto('s): fundafunda mustang huis hek 1
funda mustang huis hek
funda mustang huis 2
Funda Mustang huis
funda mustang huis interieur
funda mustang huis hal
funda mustang huis hal 2
funda mustang huis balkon
funda mustang huis schuur
funda mustang huis mancave
funda mustang huis verborgen plek
funda mustang huis hek 1

Altijd al jouw liefde voor de Ford Mustang in iets anders willen uitdrukken dan bandenrook, hoge benzinerekeningen en het omvermaaien van toeschouwers? Dan is dit huis iets voor jou. Behalve een riante tuin, een jacuzzi, een heuse ‘Pipo de clown-wagen’ en een Mustang-hek, krijg je als je dit statige perceel op de kop tikt 138 vierkante meter woonoppervlakte en zes kamers.

Achterin de tuin bevindt zich een schuur met een enorm hoge potentie om een uitstekende mancave te worden. Alleen even de damesfietsen verwijderen, een tap (olie of bier) installeren en je kunt aan de slag. Achter de mancave vinden we een verborgen pareltje: een klein grasveldje met uitzicht op de prachtige natuur, waar je even helemaal tot rust mag komen.

Nu is er in de tweede garage ruimte gecreëerd voor een extra slaapkamer. Dat heeft er wel voor gezorgd dat er maar plek is voor één van jouw zuurverdiende auto’s. Daar biedt Funda al een oplossing voor: zodra je die kamer eruit hebt gesloopt, ontstaat er weer genoeg ruimte in de garage voor jouw dikke Mustang en/of een andere bolide naar keuze. Want in een auto kun je toch ook slapen?

Verder is het huis van binnen prachtig afgewerkt. Op het balkon, dat op de eerste verdieping te bereiken is via de woonkamer, geniet je van een drankje terwijl je uitkijkt over je achtertuin. Voor 425.000 euro kosten koper mag jij jezelf eigenaar noemen van dit stulpje en (niet te vergeten) een tijdloos Mustang-hek.

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Het nieuwste van TopGear

Autonieuws

TopGear Nederland

Automerken