Nat asfalt is glad, dat kan Bottas beamen. En de bestuurder van deze KTM ook. De politie spotte de motorfiets zonder kentekenplaten op het fietspad en ook nog op de verkeerde weghelft. Toen de bestuurder de politie zag, ging hij ervandoor. De achtervolging door Utrecht duurde niet lang, want bij een bruggetje ging de motorrijder op zijn plaat. Je ziet dat de versufte bestuurder nog heel even overweegt weg te rennen, maar de politie kan hem grijpen.

‘Na de glijpartij hebben wij de bestuurder direct behandeld als slachtoffer. Zo hebben wij de bestuurder gestabiliseerd waar nodig, een isolatie deken aangeboden tegen de regen en de ambulance laten komen om eventuele verwondingen te laten behandelen. […] Op wat kleine verwondingen na, maakt de bestuurder het goed’, meldt de politie op Instagram. De KTM is in beslag genomen en tegen de bestuurder is een proces-verbaal opgemaakt.

Achtervolging motor eindigt in valpartij

Advertentie

Reacties

 • Tea says at 2 augustus 2021:

  Mijn reacties niet doorlaten maar wat die racisten roepen wel. Top Gear flikkers

  • Mattijn Nederend says at 3 augustus 2021:

   Reacties worden automatisch gefilterd door ons systeem als er gekke linkjes of spam-woorden in staan. Facebook doet dat ook, mocht je daar op doelen. Ik zie overigens niets van jou in onze spamreacties staan. Misschien niet goed geklikt? Als we racistische reacties zien, worden die sowieso verwijderd.

   Reply
  Reply
 • Henk says at 2 augustus 2021:

  Dat krijg je met die KTM troep.

  Reply
 • Sunday says at 2 augustus 2021:

  Ik ga me ook eens opgeven voor de misdaad denk ik, oplichting lijkt me wel loonent
  Clown cultuur hier in nederland

  Reply
 • Chef says at 2 augustus 2021:

  Geef hem ook nog een ontbijtje, en evt tickets voor de efteling. Boete 2 tientjes met 25 sec taakstraf! Top geregeld weer in Nederland. Misdaad loont hier.

  Reply

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer

Meer van TopGear

Advertentie