Wie zei daar dat 2020 een van alle kanten mislukt, volkomen rotjaar was? Oh ja, wij zelf. Maar dat kon zomaar eens veranderen. Want dit annus horribilis kon nog weleens een prachtjaar worden, als we onze handen weten te leggen op deze achtpersoons monstertruck! Heeft iemand toevallig nog ergens iets van 50.000 à 60.000 pond liggen? Want daarvoor verwacht het Britse veilinghuis Bonhams dat je ‘m wel kunt meenemen.

Achtpersoons monstertruck heet Mayhem

De achtpersoons monstertruck (of eigenlijk tienpersoons, want voorin passen er nog twee. Maar goed) heet heel toepasselijk Mayhem. Dat betekent zoiets als rotzooi, narigheid, dus niemand kan zeggen dat ie niet gewaarschuwd was als ie in één van de acht kuipstoeltjes heeft plaatsgenomen. De basis wordt gewormd door een Chevrolet Silverado 2500HD pick-up uit 2013. Hij heeft dus ook diens 6,0-liter V8-motor – moet voldoende zijn, ondanks de nogal ingrijpende verbouwing die hij heeft ondergaan om Mayhem te worden. Kijk die wielen dan! Doe eens een gokje hoe groot ze zijn? Nou? Fout. 66 inch zijn ze. Echt waar.

Je weet nu dus wat je moet doen met al het geld dat je hebt uitgespaard met niet uit eten, niet naar de kroeg, niet op wintersport enzovoorts. Meld je op de decemberveiling van Bonhams en koop dat ding! En rij vervolgens de halve buurt of de hele familie op de allerleukste manier kotsmisselijk. Feest! Oh, en hij is altijd van een oud vrouwtje geweest. Heeft altijd binnengestaan. En is alleen gebruikt (dit is wél waar) als kermisattractie. Alles is dus nog tiptop in orde. Hopen we. En zijn airco doet het ook gewoon, dus waar wacht je nog op?

Advertentie

Reacties

  • Annie Horriblus heeft op 22 december 2020 geschreven:

    Dit is volgens mij het meest Amerikaanse wat ik ga tegen komen dit jaar.

    Reageer

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie