Natuurlijk heb je zo je wensen en eisen wanneer het aankomt op je volgende leaseauto. Mogen we een gokje doen? Je zoekt stijl, sportiviteit, onderscheidendheid, en dat alles het liefst voor een goed te behappen prijskaartje?

Dan vind je het vast fijn om te weten dat je de Alfa Romeo Giulietta nog tot en met 31 december voor vijf jaar kunt leasen met slechts 20 procent bijtelling!

De Giulietta is een schitterende verschijning en is vol van de passie en de technologie die een Alfa tot een Alfa maken. Sportieve prestaties, temperamentvolle wegligging en het bekende DNA-systeem om te wisselen tussen verschillende rijkarakteristieken maken elke rit tot een waar feest. Je kunt kiezen uit twee schone en zuinige motoren, en omdat ze bij Alfa Romeo een stel toffe peren zijn, monteren ze ook nog eens gratis het Uconnect-navigatiesysteem ter waarde van 895 euro in je nieuwe Giulietta.

1.6 JTDm 77 kW (120 pk), voor 199 euro netto bijtelling per maand

Soepel en spaarzaam, dat zijn de sleutelwoorden voor de meest bereikbare dieselmotor in deze Alfa Romeo Giulietta, die reeds voldoet aan de strengste Euro 6-regelgeving. Rij je veel kilometers en doe je dat het liefst met zo veel mogelijk flair en zo min mogelijk CO2-uitstoot, dan is dit de Giulietta voor jou.

2.0 JTDm 110 kW (150 pk), vanaf 215 euro netto bijtelling per maand

Hé, we nemen het je niet kwalijk: natuurlijk ben je ook benieuwd hoe veel koppel en kracht de Alfa Romeo Giulietta je te bieden heeft in dit bijtellingstarief. De 2,0-liter JTDm-diesel van de tweede generatie geeft je alles wat je wilt en springt toch efficiënt om met z'n brandstof; mede daarom komt ook deze Euro 6-motor in aanmerking voor 20 procent bijtelling.

Twee Alfa Romeo's, twee eigen karakters, één laag bijtellingstarief: het was nog niet eerder zo aantrekkelijk om je zakelijke kilometers met een hete Italiaanse schone te maken. Zorg dus dat je nog dit jaar een nieuwe Giulietta gaat leasen en rijd de komende vijf jaar met je hart op hol en je portemonnee op een kiertje. Klik snel door naar alfaromeo.nl!

Advertentie
Meer
Advertentie