Na een laatste stuiptrekking in 2015 stierf de AutoRAI een roemloze dood. Jammer, want van jong tot oud: iedereen heeft wel een paar goede herinneringen aan de autobeurs. Een AutoRAI 2018 komt er dus niet, maar Cars en Business en 402 Automotive zien wel brood in een autobeurs in de RAI Amsterdam. Daarom organiseren ze 30 maart tot en met 2 april de International Amsterdam Motor Show in de RAI Amsterdam. Het grote verschil met de stoffige AutoRAI, is het aanbod op de beursvloer.

‘Uit binnen- en buitenland worden bijzondere supercars verwacht en uiterst fraaie klassieke auto’s die hoogstzelden in Nederland getoond worden aan het publiek. Ook autosport & performance en aanverwante lifestyle en accessoiremerken verdienen een plek op de 30.000 vierkante meter beursvloer. De meer mainstream merken worden zeker niet uitgezonderd, mits zij hun sportiefste en meest speciale modellen presenteren’, aldus de organisatie. Een deelnemerslijst is er nog niet, maar ‘de organisatie is al gestart met de werving van deelnemers’, vertelt het persbericht.

Dus geen Nissan Pulsars, maar wel Nissans GT-R. Geen Mitsubishi Outlanders, maar wel, eh… Slecht voorbeeld. Gezien de achtergrond van de organisatie verwachten we in ieder geval een soort gigantische, overdekte Cars en Coffee. Met wat geluk sluiten leuke partijen zich bij het evenement aan. De vraag is hoeveel importeurs zich willen aansluiten als ze geen bread and butter-modellen mogen presenteren. Ach, Amsterdam Motor Show heeft in ieder geval ruimte zat om er wat tofs van te maken.

Reacties

  • Ray heeft op 17 oktober 2017 geschreven:

    Ik ging al niet naar de AutoRai, nieuw wagens van mijn gading zag en reed ik al als 1e op basis van vroegtijdige inschrijving bij Importeur/dealer, naar deze oldtimer / supercar show gaan is weggegooid geld, kan ze niet betalen waarom dan wel gaan kijken maar niet mogen aankomen?

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)