(advertorial)

Cadeau’s kopen voor autoliefhebbers hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Nu de feestdagen weer naderen, zijn we met zijn allen alvast op zoek. Heb je al gedacht aan de International Amsterdam Motor Show 2020? Dat is hét evenement voor petrolheads in Nederland met de coolste auto’s op één plek. En de tickets zijn nu te koop met een proefabonnement TopGear voor Black Friday. Topdeal, toch?

Tijdens de IAMS van 9 tot en met 13 april 2020 zijn meer dan 300 gave auto’s te bewonderen. Supercars, hypercars en ook prachtige klassiekers en youngtimers. Ook staan er een aantal one-offs en kun je ook de auto’s uit The Fast & The Furious aanschouwen. Dat wil je dus zeker niet missen.

Bestel je IAMS-tickets vóór maandag 23:55 uur

De IAMS-giftset kost 45 euro en bevat twee tickets voor de Amsterdam Motor Show ter waarde van 50 euro en 3 nummers TopGear Magazine. Het abonnement loopt daarna automatisch af. De set komt in een mooie cadeauverpakking van de IAMS. Dat is in totaal dus 30 euro korting. Scoor hier snel deze tickets, want deze acties lopen nog tot aanstaande maandag 23:55 uur.

Advertentie
Meer
Advertentie