De Maserati MC20 is een woest aantrekkelijke verschijning. De ontwerpers hielden de lijnen elegant en eenvoudig. Is elegantie niet helemaal jouw ding, klop dan even aan 7 Designs in Estland. Zij bouwen de Maserati MC20 om tot een soort GT3-racer met iets dat ze de Aria-kit noemen. Ze bieden slechts 25 van deze kitjes aan.

Veel koolstofvezel voor de Aria Maserati MC20

De aangeklede Italiaan bestaat op dit moment nog alleen als digitale prent, maar de afbeeldingen geven een goede indruk van wat de tuner met de MC20 van plan is. Rondom plaatsen ze koolstofvezel delen en achterop een forse spoiler. De uitlaten verplaatsen ze naar boven om plaats te maken voor een grotere diffuser.

Het misstaat niet

We willen niet zeggen dat de Aria Maserati MC20 mooier is dan het origineel, maar de onderdelen misstaan de supercar niet. Stiekem zijn we in ieder geval wel fan van die luchtinlaat op het dak. We zouden het zomaar geloven als je zou zeggen dat dit de officiële GT3-versie van Maserati is. Wijselijk laat 7 Designs de V6 met rust: die produceert zijn standaard 630 pk en 730 Nm.

Advertentie

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Advertentie