Kijk, dat is nou snelle actie: eergisteren de eerste foto’s en info, deze zaterdag al op de AutoRAI: de Audi Q3!

Dat lees je goed: de Audi Q3 staat vanaf zaterdag op de AutoRAI. Het grappige is dat de officiële onthulling van de nieuwe Audi op de persdag van de Autoshow van Sjanghai plaatsvindt, en volgens onze informatie is dat toch echt pas aanstaande maandag. Wat weer zou betekenen dat de AutoRAI eindelijk weer eens een serieuze wereldprimeur heeft!

Hoe het ook zij; het Q3-verhaal wordt wel weer net iets anders dan je gewend bent, want de auto komt niet op de Audi-stand te staan, maar in een glazen doos voor de ingang K van het RAI-complex. Aanraken, zitten, voelen en ruiken – het zit er dus allemaal even niet in, maar dat komt vanzelf wel een keer – je kunt hem in ieder geval met eigen ogen bekijken. De eerste foto’s zijn er dus al en die geven wat ons betreft aan dat je je RAI-bezoek enigszins zult moeten aanpassen.

Ga door een andere ingang de RAI binnen, neem de show tot je en verlaat het complex via de hoofdingang. Indutten kun je per slot van rekening beter na de show doen dan ervoor, dat zou zonde zijn. Maar hé, misschien valt het mee, en is hij in het echt wel veel spannender. Nóg een reden om in ieder geval even langs te gaan in Amsterdam. Check ons beknopte beursoverzicht hier.

Reacties

Meer van TopGear