Een tweedehands auto kopen bij een dealer is altijd een klein risico. De onderhoudshistorie kan netjes ingevuld zijn, maar je weet vaak weinig over de vorige eigenaar. En al helemaal niet van de eigenaar daarvoor. Misschien is ie helemaal niet netjes opgevoed en spreek ie niet met twee woorden.

Wil je zekerheid over de prille jaren van jouw toekomstige Audi R8 V10? Koop dan de oude Audi R8 van Afrojack en Nicky Romero. Nick van der Wall (Afrojack) kocht de auto en verkocht hem later aan naamgenoot en collega Nick Rotteveel (Nicky Romero).

Een zoektocht van twee seconden en je vindt de oude Audi R8 van Afrojack en Nicky Romero op talloze YouTube-filmpjes. En nee: er is niet altijd rustig mee gereden. Verre van, zelfs. Maar je weet wel zeker: als de auto ooit schade had gereden, had je het geweten.

Sinds 2015 is de Audi R8 V10 beroemdheid-af en via wat omwegen is hij terecht gekomen bij Audi Centrum Rotterdam. De Akrapovič-uitlaat hangt er nog onder, maar de diverse wrapjes en velgen zijn verdwenen. Voor 87.950 euro is de auto met zo’n 60.000 kilometer op de teller van jou.

Thx Nick (hoe groot is die kans?) voor de tip

Zo klinkt de oude Audi R8 van DJ Afrojack

Advertentie

Reacties

  • Chris heeft op 26 februari 2018 geschreven:

    Een ex-auto van de heer Rot te veel? Dat klinkt niet goed! Waarschijnlijk zak je zo door de bodem en of die motor nog goed is na al dat stationair loeien?

    Reageer

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie