Het is heel makkelijk om grapjes te maken over Franse auto’s en betrouwbaarheid. Of over Italiaanse die vlam vatten. Of Duitse auto’s en dure opties. Maar: een schot voor open doel is ook een doelpunt. Vaak zit er een kern van waarheid in de geintjes. Dat bewijst Audi met deze Audi RS 5 in het Sonomagroen Metallic.

De optie ‘designpakket Sanomagroen Audi exclusive’ kost 4.873 euro. Maar dan moet je verplicht nappaleer erbij nemen. Dus of je ook nog even 2.103 euro extra wilt overmaken. En dan denk je er wel te zijn. Nee, hoor: nu heb je enkel het interieur met groene elementen. De lakkleur ‘Sonomagroen Metallic’ kost je 1.042 euro. Dat valt dan weer mee.

Voor totaal 8.018 euro heb jij een Audi RS 5 in het Sonomagroen Metallic. Maar lig je er echt wakker van met een vanafprijs van 117.625 euro? Deze RS staat bij Audi Forum Ingolstadt in Duitsland. En als we snel kijken, zien we zwarte exterieurdelen, de optionele 20-inch velgen en iets zegt ons dat het RS dynamic-pakket aanwezig is. Met een enkele vinkjes verdwijnt er weer een Audi A3 van je spaarrekening.

Video: Audi RS 5 in het Sonomagroen Metallic

Advertentie

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear

Advertentie