Je zou verwachten dat een topkok altijd voor vier Michelins zou gaan, maar onder de Audi RS 6 van Jaimie van Heije zitten vier Dunlop-winterbanden. Wél is de stationwagen uiterst smakelijk te noemen. De Audi RS 6 Performance kreeg van Absolute Motors een groene wrap. De kleurtint is geen toeval. Van Heije koos de kleur zijdeglans saliegroen – dezelfde kleur als het personeel van zijn restaurant draagt.

De kokende sneakerconnaisseur liet een setje Abt GR21-wielen in de kleur hoogglanszwart monteren, dat past goed bij de zwarte sierlijsten. Motorisch is de Avant nog standaard, maar dat zal niet heel lang meer duren. ‘Abt is al plannen aan het maken, maar hij heeft op dit moment nog 605 pk’, zegt Jaimie tegen TopGear. De 0-100-tijd van een standaard RS 6 Performance is al 3,7 seconden. De 0-200-sprint duurt een kleine 12,1 seconden.

Gumball 3000

Jaimie van Heije reed dit jaar mee met Jeroen van den Berg (je kent hem misschien als The Homeless Guy op Instagram) in de Gumball 3000. Daarvoor pakten ze de Bugatti Chiron, die samen met de Veyron van Afrojack een blauw-oranje kleurstelling kreeg. Ook gingen ze samen niet al te lang geleden testrijden in de nieuwe Audi RS 6. Of hij binnenkort deze gaat inruilen? ‘Twijfel nog over de nieuwe. Ik vind hem super mooi en hij rijdt top. Maar mis wat vermogen. Ik denk dat ik op de Performance wacht’, aldus Jaimie.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)