Kijk even verder dan de eerste paar seconden van de trailer van Baby Driver. De eerste ogenblikken suggereren een low budget-film met acteurs die net iets te hard hun best doen om stoer over te komen.

En dan verschijnt de echte hoofdrolspeler ten tonele: een knalrode ‘Hawkeye’ Subaru Impreza WRX STI. Daarna zie je Jon Bernthal (The Walking Dead), Jon Hamm (Mad Men), Jamie Foxx (vele zwoele R&B-liedjes) en Kevin Spacey (House of Cards).

De film zit ramvol grote namen, precies voldoende clichés en net-overdreven-genoeg-stuurwerk. En als de producer een Subaru Impreza kiest, dan kan dat slechts twee dingen betekenen: er was niet zoveel budget meer óf we hebben te maken met een echte autoliefhebber. Wij hopen dat laatste. De trailer doet zelfs denken aan de eerste The Fast and the Furious, waarvan we alweer bij deeltje acht zitten: The Fate Of The Furious.

Je hebt waarschijnlijk nog nooit van Baby Driver gehoord. Dat kan kloppen; de eerste trailer verscheen een paar dagen geleden. In augustus komt de film naar de bioscoop.

Bekijk de trailer van Baby Driver

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie