Het leven is te kort om al je meuk netjes in je auto te leggen. En waarom zou je je problemen bij de wortel aanpakken (je kunt het namelijk ook gewoon goed inpakken, achterin leggen of klemmen tussen de voorstoel en de achterbank) als je het ook kunt oplossen door er iets voor te kopen? We wonen in het kapitalistische westen, gedraag je ernaar. Check daarom eens deze Bago.

De Bago is een gordel voor losse tasjes die je normaliter los in de auto gooit op de vloermat van je passagier. Als er een fles wijn in de tas zit, wil je niet dat ie gaat rollen of schuiven. Of als het een plastic tas is die niet goed dicht kan, dan wil je ook niet dat hij omvalt. Deze uitvinding doe je met een ankertje in het dashboardkastje waarna je een gepromoveerde lijmklem op het tasje doet. Door de hoogte aan te passen, zorg je ervoor dat het tasje altijd omhoog wijst.

De gordel voor losse tasjes kost 19 euro op Indigogo. Het is dus nog een crowdfunding-campagne. Mocht je niet willen wachten tot de leveringen van de Bago starten in juni, dan kun je ook de schouderband van je sporttas halen en die gebruiken met een klemmetje.

Bago is een gordel voor losse tasjes

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie