Een belangrijk onderdeel van het studentenbestaan is je realiseren dat je de kosten en moeite van wassen kunt halveren door een onderbroek binnenstebuiten te dragen. De gevorderde student kan de duurzaamheid van de boxer zelfs nóg een keer verdubbelen. Deze invulling mag je zelf bedenken. Maar hoe zit dat met banden? Kun je een band binnenstebuiten gebruiken?

De eerste uitdaging is het binnenstebuiten keren van de band, dat gaat zo makkelijk nog niet. Het lukt de gasten van Garage 54 uiteindelijk met een brug, een sleepkabel en een Hummer H2. De winterband met noppen ziet er binnenstebuiten wat sneu uit, maar eenmaal op de velg neemt de band een herkenbare vorm aan. Het ding houdt lucht en is zelfs te monteren onder een auto.

Het rijden van de omgekeerde band gaat best goed. Tijdens de proefrit merkt de bestuurder minder grip, maar de band blijft heel. Zelfs een stel matige burnouts (het blijft een Lada) deert het rubber niet. Maar probeer het vooral niet thuis, en ga er maar niet de snelweg mee op.

Kun je een band binnenstebuiten gebruiken?

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie