Seat en Paella is niet het enige wat Spanje te bieden heeft. Bengala Automotive is een designhuis dat ook gevestigd is in Reino de España. Voor tien hele speciale klanten bouwen ze de Bengala F12 Caballería. Het mysterieuze ding op de foto’s haalt inspiratie van de GT3-auto’s van Ferrari en zit stampvol koolstofvezel. En dat is precies alles wat we weten over die auto. Caballería betekent trouwens cavalerie, ofwel een militaire eenheid die zich te paard beweegt. Of misschien heeft de naam ook te doen met cavallino rampante, oftewel het steigerende paard in het logo van Ferrari. We verwachten een hoop geweld van de V12, maar specificaties zijn dus nog niet bekend.

Ter ondersteuning heeft Bengala wel een mooi (vertaald) citaat bijgevoegd. Probeer het maar even te volgen: ‘In de meeste gevallen is uniekheid een mentaliteit. Wij leveren aan onze klanten een interpretatie van hun verlangens, gebaseerd op hun dromen. Simpel gezegd hebben wij een uniek stukje design en vakmanschap met de Bengala F12 Caballería, en tien speciale individuen hebben hem verdiend.’ Oké.

Wanneer komt die Bengala F12 Caballería dan?

De volledige productie van de Bengala F12 Caballería is volgende zomer af en verschijnt dan op de straten van Dubai. Gokken we.

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie