Het begrip zomer, ken je dat nog? Toen je niet elke ochtend al rillend de ruiten van je auto schoon moest krabben, verscheen de Startech Bentley Bentayga. Hoe langer we er toen naar keken, hoe lelijker hij werd. Iets wat vaker voorkomt bij computerbeelden. Die zogenaamd frisse kleur hielp ook niet echt.

Op ‘echte’ foto’s en met een donkere kleur (want dan zie je de details minder, en het kleedt af…) ziet de Startech-kit er een stuk beter uit. Is hij daadwerkelijk mooier geworden? De lagere voorbumper staat de Bentayga in ieder geval alleraardigst. De verhoudingen komen beter uit op deze manier. Achterop is het nog een vreemd samenraapsel van onderdelen; alsof hij nog wat sierstripjes mist, of zo.

Goed, wat kost deze metamorfose? Dik 50.000 euro. Daar krijg je wel 23-inch velgen bij, en een verlaging van 20 millimeter. Een duur excuus om niet meer off-road te gaan in je Bentayga en een paar centjes te besparen in de carwash. Dus kies maar: nutteloze tuning op je Bentley Bentayga of een leuke Audi ernaast.

Een Portugese klant koos voor de eerste optie. Waarschijnlijk omdat hij toch al twintig andere hokken in zijn garage heeft staan.

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie