Waarom zou je in hemelsnaam 271.000 euro voor de allernieuwste Bentley Continental GT betalen, als je voor 401.505 euro een oudje kunt rijden? Oké, dat klinkt misschien niet heel logisch. Tot je hoort dat deze Bentley Continental 1 van de 710 gebouwde Supersports is. En dat hij 710 pk heeft. En dat het daarmee de snelste vierzitter van dit moment is. En hij is groen. Heel groen. British Racing Green, zelfs.

We durven zelfs te stellen dat British Racing Green de beste keuze is voor de Bentley Continental Supersport. Zelden zag een Continental er zó goed uit. Alleen die stickers op de zijkant met ‘Supersport’ zijn wat vulgair. Het interieur is in tegenstelling tot de meeste Supersports heerlijk ingetogen. Gewoon een zwarte massa met één contrasterend biesje op de stoelen.

Waar koop ik deze Bentley Continental Supersport in British Racing Green?

Deze Bentley Conti in BGR staat bij Pon in Leusden te koop en heeft slechts 82 kilometer op de teller. Gewoon nieuw, dus. Rij de 6,0-liter W12 nog maar eventjes rustig in voordat je de 336 km/u probeert te halen. Oh, en het is trouwens niet eens de duurste Bentley van Nederland. Al scheelt het heel weinig. Wel is het waarschijnlijk de mooiste die je nu kunt kopen.

Advertentie

Reacties

  • Arni heeft op 4 oktober 2021 geschreven:

    Dat is toch geen British Racing Green!

    Reageer
  • Ray heeft op 17 oktober 2017 geschreven:

    Te cool deze B in BRG, zet ‘m maar voor mijn deur 🙂

    Reageer

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie