Het vrij rijden op de Nürburgring Nordschleife blijft een guilty pleasure. Niet alleen om zelf te doen, maar ook om naar te kijken. Zonder dat we ons ervoor schamen eigenlijk. Tegen het einde van het jaar verschijnen traditiegetrouw de compilaties met de beste momenten tijdens de Touristenfahrten op de Nürburgring in 2022. Pak de popcorn er maar bij!

Dat betekent: je lekker een half uur vergapen aan stuntelende stuurlui, driftende dwazen en weerzinwekkende waaghalzen. Uit onderstaande video wordt wederom duidelijk dat het tijdens de Touristenfahrten soms om skills, maar ook vaak om geluk en pech gaat. Haal je de drift een daarmee de bocht, of druip je af?

Verder komen er ook een aantal schitterende supercars voorbij. We noemen een Lamborghini Huracán STO, Ford Mustang Shelby GT 500 en natuurlijk mag de Fiat Multipla met Nürburgring-stickers (geen supercar, maar soit) niet ontbreken. Het schijnt overigens dat driften illegaal is op de ‘Ring. Niet veel van te merken. Bekijk hieronder de beelden.

De Touristenfahrten op de Nürburgring in 2022

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear