Het zal altijd een raadsel blijven waarom mensen de behoefte voelen om hulpverleners te hinderen. Er valt letterlijk niets te winnen. En al helemaal niet ‘s nachts op een rustige snelweg. Ach, misschien deze mensen voor straf laten liggen als zíj hulp nodig hebben. Dan realiseren ze zich misschien de noodzaak.

Hoe dan ook: afgelopen zaterdagnacht vervoerden twee ambulances met sirenes en zwaailichten een patiënt met hoge snelheid van Assen naar Groningen over de A28. Een personenauto besloot de twee ambulances even flink te hinderen door voor ze te gaan rijden.

Toen hij dat zat was, besloot hij met hoge snelheid richting Groningen te rijden. De politie in Groningen stond de 39-jarige bestuurder op te wachten en de droeftoeter mocht direct zijn rijbewijs inleveren. De motivatie van de bestuurder is niet bekend.

Foto: Een ongerelateerde Volvo XC90 Ambulance

Advertentie

Reacties

  • Rob S. heeft op 22 mei 2019 geschreven:

    Absurde idioot, hoort niet op de weg, rijbewijs overnieuw laten halen. Zal deze gek doen voelen hoe droevig zijn actie was…

    Reageer
  • Guido Gilissen heeft op 16 januari 2019 geschreven:

    Ik zou die dwaas eens 24 uur laten meedraaien op een spoeddienst van een grote kliniek tijdens een vrijdag- of zaterdagnacht …

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear

Advertentie