Bij het denken aan de Jordaan breekt bij een béétje ruimte-inzichtelijk uitgedaagde figuur onmiddellijk het angstzweet uit. Want parkeren is er eng – heel eng. Niet voor de nieuwe bewoner van dit nederige Amsterdamse stulpje.

De loftachtige begane-grondwoning (niet onze woorden) is namelijk voorzien van een inpandige garage van 19 vierkante meter. De huidige bewoner parkeert er zijn Porsche Boxster en met een lengte van 6,29 meter kun er zelfs Rolls-Royce Phantom EWB in kwijt, die haast net zo duur is als het huis zelf. De langste auto die je nu kunt kopen, gaat nét niet lukken. Wat je ook in de parkeergarage prakt, je kunt ernaar kijken vanuit je woonkamer. En dat is toch wel het ultieme doel in het leven.

Het pand uit 1993 is in 2010 volledig gerenoveerd. Verder geniet je van onbelangrijke zaken als een massief eikenhouten vloeren, een dakterras, keukeneiland en een vrijstaand ligbad. Verder ligt er nog een hoop leuks (zoals een Albert Heijn) binnen loopafstand. Maar nog even hè: je auto in je eigen woonkamer parkeren. Dat wil je toch?

Wat kost dit nederige Amsterdamse stulpje?

Dat valt eigenlijk heel erg mee voor een pand in Amsterdam mét parkeergelegenheid. Gewoon even 890.000 euro aftikken. Kun je het budget iets oprekken? Kijk dan eens naar The Mansion.

Advertentie

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Advertentie