Met een organisatie zo groot als Bayerische Motoren Werke is het bijzonder lastig om een nieuw model volledig stil te houden. Je kunt er dan ook altijd wel zeker van zijn dat nieuwe modellen voortijdig lekken. Al gebeurt het tegenwoordig zo regelmatig dan je je kunt afvragen in hoeverre het per ongeluk gaat.

Hoe dan ook: dit is de nieuwe BMW 3-serie (G20). Aan de beelden te zien komen ze uit een soort configurator of een brochure. Smakelijke persplaten zullen later uitgestuurd worden of ook nog eventjes voortijdig lekken. De officiële onthulling vindt plaats tijdens de Autosalon van Parijs over een paar dagen.

Helaas lekken de volledige specificaties van de BMW 3-serie (G20) niet direct mee. Bekend is dat de nieuwe Drie 55 kilo lichter is en dat het zwaartepunt 10 millimeter lager ligt. Ook krijgt de BMW 3-serie de krachtigste viercilinder die BMW ooit in een productieauto monteerde.

De huidige BMW 3-serie gaat al mee sinds 2011 en is in autojaren dus flink op leeftijd – al zou je dat qua uiterlijk niet snel zeggen. Vertel ons BMW, wat is je geheim? We vragen het, uiteraard, voor een vriend.

Advertentie

Reacties

  • Remon heeft op 1 oktober 2018 geschreven:

    Pfoe, van dat dashboard val je spontaan in slaap. Verder een mooie leasebak.

    Reageer

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie