Dit is toch fantastisch als dagelijks vervoer voor Willem-Alexander? Een BMW M5 die ietsjes is aangepast om zowel visueel als sensationeel aantrekkelijker te worden. Lumma Design – uiteraard afkomstig Duitsland – levert deze BMW M5 CLR 500 RS zoals ze hem genoemd hebben in waardig koninklijk Oranje.
 
BMW’s V10 hebben ze erin laten zitten maar natuurlijk is er links en rechts wat aan geschroefd zodat er 560 pk voorhanden is in plaats van de 507 pk die je uit iDrive kunt trekken als je weet hoe je dat programmeerd. Na een cursus Cobol. Die 560 pk’s maken het overigens mogelijk om een topsnelheid van 327 pk/u te halen. Als je de begrenzer eraf laat slopen. De haast niet waarneembare bodykit met geïntegreerde diffuser en het 4 cm verlaagde sportchassis zorgen ervoor dat je niet opstijgt.
 
Wat krijg je nog meer? Gruwelijke 21 inch wielen, rode cilinderdeksels en wat liflafjes in het interieur, ook oranje. De prijs is niet bekend, maar die willen we ook helemaal niet weten. Jij wel? Die niet zo idioot…
Advertentie

Reacties

Meer
Advertentie