De stijlvolle metropolitaan verlaat het huis niet zonder zijn of haar sokken te matchen met de stropdas, knopen en/of ondergoed. De stijlvolle zandbakbewoner verlaat zijn paleis niet zonder een BMW 7-serie te kiezen die bij de outfit van die dag past.

De Individual-afdeling van BMW smeert naar wens de gekste kleurtjes op je M760Li. En er bestaat maar één plek ter wereld waar je zeven Individual-gekleurde 7-series op dezelfde plek aantreft: Abu Dhabi.

BMW Abu Dhabi bood het kleurrijke gezelschap van negen BMW 760Li’s aan. Zeven daarvan hebben een Individual-kleurtje. Alle Individual-lakkleuren op de foto’s zijn Rallye Green, Twilight Purple, Austin Yellow, San Marino Blue, Long Beach Blue, Chestnut Bronze en Imola Red.

Voor het geval je het vergeten was: de V12 met twee turbo’s produceert 610 pk en 800 Nm koppel. In 3,7 seconden schiet de modeaccessoire naar de 100 km/u. Een aantal van de 7-series vond al een baasje, maar het aanbod is inmiddels weer aangevuld met BMW’s in de kleuren Ruby Black Metallic en Estoril Blue. Dus je hoeft je in Abu Dhabi geen zorgen te maken dat je voor schut rijdt met een niet-matchende BMW.

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie