Haters zullen zeggen dat een BMW 3-serie Compact vanuit de fabriek er al uitziet alsof ie van achteren is aangereden. Deze bestuurder had overduidelijk meer liefde voor zijn BMW en baalt – heel begrijpelijk – van zijn crash op de Nürburgring. Je ziet het in de video onderaan de pagina, waar nog een hoop andere gekke dingen gebeuren.

De video begint met een flinke stofwolk en een Porsche die met zijn achterbumper tegen de vangrail staat. Nog iets verderop staat de BMW die aan de voorkant én de achterkant schade heeft. De bestuurder is niet snel achter de vangrail gaan staan (wat je dus wel moet doen), maar moet eerst nog even fysiek zijn frustratie uiten door zijn helm tegen de grond te smijten.

Er gebeurt een hoop in de gekke video

Het is sowieso een vrij bizarre video. Verderop staat nóg een Porsche met schade langs de vangrail. Ook hier staan de inzittenden niet achter de vangrail, maar vrij op de baan naar hun auto te kijken. Ondertussen hebben we nog geen één gele vlag gezien. Het lijkt erop dat de BMW Z4 Coupé uiteindelijk ook gaat stoppen om zelf te helpen.

Maar waarom crashen er zoveel mensen in zo’n korte tijd? En waar zijn de baanmarshals? Wanneer de video is opgenomen, staat niet beschreven. Het moet wat langer gelezen zijn aangezien de Nürburgring momenteel dicht is en het nog wel erg groen is langs de baan.

Advertentie

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear

Advertentie