‘Hij is ook mooi, krachtig en zuinig. Ik mag er zelfs de stad mee in. Waarom moet hij dan weg? Omdat ik zelf een hekel heb aan (bijna) alle BMW-rijders’, zo meldt de tevredenste ontevreden BMW-rijder Erik Goossens op zijn LinkedIn. De Belgische acteur en zanger noemt BMW-rijders arrogant, agressief en zelfs gevaarlijk. Hij wil er niet langer mee geassocieerd worden.

Hij gaat verder: ‘Het enige wat mijn band met mijn vierbander zou redden is massale reactie van BMW-rijders die wel sympathiek en wegvriendelijk zijn. Zo moet ik misschien toch niet overgaan tot het distantiëren van mijn BMW en terug een Saab aanschaffen.’ Waardoor het wellicht meer een ludieke poging is om reacties op zijn LinkedIn te verzamelen.

Details over zijn BMW geeft Erik overigens niet. Op de foto laat hij in ieder geval een 5-serie van de vijfde generatie zien (F11 Touring of F10 Sedan). Een vraagprijs, kilometerstand of zelfs maar de kleur zijn niet bekend. We zijn in ieder geval blij dat we de onderstaande meme er eens in mogen gooien – want wat je rijdt, ben je zelf.

BMW-rijder haat BMW-rijders

Foto: Nakhon100

Reacties

 • Wouter heeft op 22 januari 2020 geschreven:

  Bmw is kk a zehbi, woelleh alleen Audi a sbe3 mathafak!

  Reageer
 • Cras Mark heeft op 22 januari 2020 geschreven:

  Erik Goossens,met Nederlandse nummerplaat? Straf….

  Reageer
 • Zamazegge heeft op 21 januari 2020 geschreven:

  Lachwekkende reactie johnnyboy. Dertien in een dozijn merk met allemaal dezelfde modellen.
  Arme mensen willen geen BMW en rijke mensen kiezen gewoon voor klasse. Alleen de mensen die ertussen zitten, en dus kennelijk wat te compenseren hebben, willen er een. Gefeliciteerd.

  • Nigel heeft op 27 januari 2020 geschreven:

   Ik heb momenteel een youngtimer en een oldtimer in m’n bezit, allebij een BMW. Niet omdat ik wat te compenseren heb zoals jij hierboven vermeld, ik ben een liefhebber van het merk. (Dat soort mensen bestaan namelijk ook)

   Reageer
  Reageer
 • John heeft op 21 januari 2020 geschreven:

  Echt super dom je hebt liever een Saab dan een BMW alleen arme mensen willen geen BMW

  • Ray heeft op 22 januari 2020 geschreven:

   Als je ooit Saab hebt gereden wil je niets anders meer ,rijd nu zelf Mercedes E cabrio omdat Saab niet meer word gemaakt spijtig genoeg 🙁

   Reageer
  Reageer

Geef een reactie

(verplicht)