Tot voor kort was het een uitstekend idee om een C-klasse plug-in hybride te leasen. Niet omdat het je geen fluit aan bijtelling kostte, maar omdat je zóóó begaan was met het milieu. Tuurlijk.

Nu is de bijtelling omhoog gegaan naar 22 procent en is er geen kip meer die de stekkerbak gaat leasen. Wil je toch je wagenpark vergroenen? Dan heeft Brabus de oplossing voor je: de Brabus 650 Green Hell.

De Brabus 650 Green Hell is de groenste C-klasse die je ooit gezien hebt, zonder daarbij gebruik te maken van een stekker. De wereldverbeteraar begon zijn leven als een nederige Mercedes-AMG C 63 S. Het cijfer in de nieuwe naam duidt op het aantal pk en daarbij heeft de groene rakker 820 Nm koppel. In 3,8 seconden geniet je met 100 km/u van de natuur. Bij 320 km/u is de koek op.

Green Hell verwijst uiteraard naar het groenste circuit ter wereld: de Nürburgring. Volgens de verbruikscijfers stoot de Brabus 650 Green Hell 195 gram CO2 per kilometer uit als voeding voor de boompjes.

Leaseliefje van 2017, wat we je brommen. De prijs is ons niet bekend, maar de bijtelling is hoe dan ook 22 procent. Net zoveel als elke willekeurige plug-in hybride dus.

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie