Hoewel zijn looks een stuk makkelijker zijn om van te houden dan die van de Veyron, valt de Bugatti Chiron niet bij iedereen in de smaak. Ook op de redactie van TopGear zijn de meningen verdeeld, maar deze Bugatti Chiron in de kleur Red Carbon doet zijn uiterste best om ook de koppigsten onder ons te overtuigen.

Speciale velgen

Deze Bugatti Chiron is onder handen genomen door ANRKY Wheels (wij denken dat je het uitspreekt als ‘Anarchy’). De velgenboer monteerde een stel A11 ONE Monoblock-velgen. Één ding kan er wel gezegd worden over deze velgen; ze vallen zeker op. Of jij het mooi vindt, hangt echt van je eigen smaak af, maar wij zijn onder de indruk van het resultaat.

In de beeldschone kleur Red Carbon is deze Bugatti Chiron werkelijk een plaatje. Je vergeet alles om je heen, de wereld wordt even heel vredig en je hoort de vogeltjes fluiten, alsof je je waant in een prachtig bos. Stap je in, blijft het Zen-gevoel behouden – tot het moment dat je het gas indrukt. Want hoe soepel en geruisloos de Chiron ook optrekt, die 1.500 pk ga je voelen.

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie