Pelikanen. Vervelende beesten. Ze leiden namelijk bestuurders van Bugatti Veyrons af waardoor ze pardoes het water in rijden. Dat was tenminste het verhaal van de dealer die zijn Veyron het water in reed. En of de verzekering even 2,2 miljoen dollar kon ophoesten.

Het probleem van een dergelijke auto is dat je nergens kunt gaan zonder gefilmd te worden. En zo ook in dit geval. Verzekeringsfraude was het oordeel en de eigenaar van het autobedrijf mocht 10 maanden de bak in. Daarna gaat het bergafwaarts met de Veyron.

Meer drama voor de Bugatti Veyron met waterschade

Na het voorval kocht een andere dealer de Veyron, die met een lening een garage inhuurde om ‘m op te lappen. Die dealer gaat failliet waarna de bank de Veyron probeert te claimen. De bank krijgt op zijn beurt de rekening van de garage, waarop de bank de auto aan de garage geeft.

De garage verkoopt de Bugatti Veyron met waterschade aan een particulier die ‘m zelf wil oplappen. Dit project geeft de optimist vervolgens op waarna hij weer aanklopt bij de dealer die de Veyron liet verdrinken. Snap je het nog?

Nu kan ie van jou zijn

Hoe dan ook: deze wereldberoemde Bugatti Veyron met waterschade kan nu van jou zijn. Voor 300.000 dollar is deze hypercar van jou. Let op: hij is in zout water gereden én de bestuurder liet de W16-motor draaien in het water. Je moet dus heel, héél handig zijn om deze auto op te lappen. Lukt het je, kun je er meer dan 1 miljoen dollar voor vragen.

En als het niet lukt, heb je een prachtige muurdecoratie. En van de rest kun je mooie meubels maken. Op de eerste foto zie je hoe de auto er nu bij staat. De andere foto’s zijn niet al te lang na de crash gemaakt.

Thanks R&D Performance voor de tip!

De crash

Bugatti Veyron met waterschade kan van jou zijn

Advertentie

Reacties

  • Filip heeft op 24 maart 2019 geschreven:

    Dank koop dat

    Reageer

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie