Nadat Caparo met haar T1 uit de ranglijst van het leaderboard (je weet wel, daar waar alle snelle tijden op worden geplakt) van Top Gear is gezet omdat de auto volgens Jeremy Clarkson geen drempel kon nemen, eisen ze een herkansing. Caparo zegt met verstelbare vering de drempels nu wel te kunnen nemen.
The Stig verpulverde met de Caparo T1 het vorige record van de Koenigsegggggggg CCX met maar liefst zeven seconden en reed een rondetijd van 1:10.6. Helaas is volgens de regels een tijd alleen geldig wanneer de auto in staat is normaal op straat te kunnen rijden, dus ook in staat om drempels te nemen. Clarkson besloot – en bewees dat ook met zijn afgesleten schoen (zie foto) – dat de Caparo T1 dit niet kon en verwijderde de Caparo van het leaderboard.
 
‘Wij hopen dat de Caparo T1 een nieuwe kans krijgt van Top Gear om weer bovenaan het leaderboard te komen, waar de Caparo thuishoort. Zelfs als ze een drempel in het circuit maken ben ik ervan overtuigd dat we winnen’, zo zegt Angad Paul, hoofd directie van Caparo.
 
Wat ons betreft mag The Stig nog een keer het circuit op met de Caparo T1, al is het alleen om dat geluid nog een keer te horen… Wat vind jij, moeten ze een herkansing krijgen? Laat je reactie onderaan achter!

Lees hier wat we over de bewuste uitzending hebben gemeld, en kijk daar ook naar de video met Clarkson in de Caparo!

Reacties