Fans hebben er lang op moeten wachten, maar eindelijk is er bijna een nieuwe Test Drive Unlimited. Al in 2016 liet een nieuwe TDU tekenen van leven zien en in 2021 moest het spel verschijnen. Dat bleek iets te optimistisch, maar in 2022 moest het dan écht zover zijn. Inmiddels leven we in 2023 en krijgen we de eerste gameplaybeelden van Test Drive Unlimited Solar Crown te zien.

Een beetje vertraging dus, maar dat heb je al snel als je het eiland Hongkong op de centimeter digitaal namaakt. Alleen het Solar Hotel is toegevoegt in Test Drive Unlimited Solar Crown. Dit zou de plek zijn waar je kunt rondlopen en spelers kunt ontmoeten om te babbelen, voordat je in de auto stapt om te gaan racen. Het racen gebeurt zowel op het asfalt als offroad.

De gameplay doet denken aan Need for Speed en Forza Horizon, maar daar ontkom je ook niet aan als je een grote open-wereldgame ontwikkelt met arcade-invloeden. Over de wegligging valt nog niets te zeggen. Op 24 juli is er een eerste closed beta en de game moet uiteindelijk in 2024 verschijnen. Klinkt als een realistischere insteek.

Advertentie

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Advertentie