Geluk moet je delen. Dus waarom in je eentje een Rijkspolitie-Porsche kopen als je met vijf andere vrienden (of tien, als jullie sociaal zijn) de snelweg onveilig kunt maken. Hippe Instagram-jongeren zouden nu heel hard #SquadGoals roepen.

Iemand in West-Vlaanderen is zijn verzameling beu en biedt zijn complete brigade Rijkspolitie-Porsches te koop aan op Marktplaats. De set bestaat uit vijf Porsches en één motor van BMW. De oudste Rijksweg-Porsche komt uit 1973 en de jongste Alex uit 1994. De motorfiets ken je misschien nog van Blik op de weg.

Veel van de Porsches zijn compleet met accessoires zoals uniformen en helmen. Deze aankoop ontwikkelt zich steeds sneller tot het coolste vrijgezellenfeest ooit.

Wat kost het?

Nader overeen te komen, staat erbij. Maar reken toch zeker op een half miljoen euro. Maar het dubbele kan ook zomaar. Het zijn tenslotte klassieke Porsches. En helaas, de Volkswagen Golf GTI maakt geen deel uit van het aanbod.

Advertentie

Reacties

  • Marius heeft op 8 september 2017 geschreven:

    Wat een slecht geschreven artikel. Er staat welgeteld één (Belgische) Rijkswacht-Porsche, de andere vier zijn (Nederlandse) Rijkspolitie-Porsches. Toch hebben jullie het in het artikel een paar keer over “een complete brigade aan Rijkswacht-Porsches” en zelfs een keer over een “Rijksweg-Porsche”. Wie heeft het artikel geschreven? Een halve Vlaming zonder kennis van Politie-Porsches?

    Reageer

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer

Meer van TopGear

Advertentie