Van boven naar beneden:

GRAND PRIX BOEK
Met het stuur tussen de tanden van de Nederlandse schrijver Marcel Visbeen is een collectie heel opwindende en kleurrijke anekdotes uit de historie van de Grand Prix. Denk aan Tazio Nuvolari en Carel Godin de Beaufort.
Prijs: € 17,90
www.ljveen.nl

ADIDAS ACTION 3
Deze deo-lijn belooft meer transpiratiebescherming en bovendien geen witte strepen in je shirts. Het is er zowel voor mannen als vrouwen, en misschien ga je er zelfs harder van lopen. Of rijden.
Prijs: € 3,49
Verkrijgbaar bij je drogist

CHOPARD MM GT XI CHRONO
Let op het profiel dat op het rubberen bandje zit. Binnenkort verboden door de FIA. Maar gewoon toegestaan bij de Mille Miglia, ter gelegenheid waarvan dit horloge is uitgegeven.
Prijs: € 3.000
www.chopard.com

SANTONI-SCHOENEN
Als trouwe lezer weet je dat wij een beetje verliefd zijn op alles wat deze Italiaanse schoenmaker bedenkt. De Multi Colori-lijn is buitengewoon zomers en kleurrijk, deels verkrijgbaar van krokodillenleer.
Prijs: v.a. € 280
www.santonishoes.com

LAMBO-GEUR
Tonino Lamborghini – familie van – komt met een derde geurlijn: Esplosivo. ‘De stier gevangen in een fles’ vindt Tonino zelf, met veel hout- en citrusgeuren. Eindelijk iets van Lamborghini dat betaalbaar is.
Prijs: v.a. € 8,99
Verkrijgbaar bij de parfumerie

Advertentie

Reacties

Meer
Advertentie