Een helm (je weet wel, zo’n ding dat ook je mond afdekt) opdoen en gaan karten lijkt ons voor mensen die snel zeeziek zijn het slechtste nautische idee sinds iemand iemand tegen Columbus zei: ‘Ga ja maar even naar India’. Het een leidde tot het andere en nu tettert er iemand om de haverklap ‘Fake News’.

Voor de mensen mét zeebenen is dit cruiseschip met kartbaan er eentje voor op de bucketlist. De Norwegian Bliss pronkt met de langste zeewaardige racebaan van dit moment. Hoe lang de asfaltslang exact is, vergeten ze te vermelden. De elektrische karts halen snelheden tot 50 km/u op de krappe baan.

De Norwegian Bliss volbracht dit jaar zijn eerste reis. Als je goed zoekt (of eigenlijk twee seconden Googlet) kun je een tiendaage cruise vinden voor iets minder dan 1.000 euro. Een heat op de kartbaan kost nog eens 10 dollar. Op het schip kun je ook lasergamen, mini-golfen en uiteraard zwemmen.

Thx Joeri voor de tip!

Cruiseschip met kartbaan

Advertentie

Reacties

  • Luciano heeft op 29 oktober 2019 geschreven:

    Leuk artikel! De racetrack zeventien hoog op dit gigantische schip is echt een unieke ervaring. Tegenwoordig kun je ook een filmpje krijgen van je race, inclusief je eigen laptimes. Dit filmpje wordt automatisch gemaakt door een viertal camera’s die langs de baan staan. Je krijgt de video op een USB stick en als je wilt ook op een videokaart die begint te spelen zodra je ‘m open klapt. De technologie hierachter is van tapemyday.com.

    Reageer

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie