Dacia vergeven voor het misbruiken van het Ghostbusters-themanummer, dat doen we nog niet helemaal, maar met dit soort acties bouwen ze toch weer krediet op. Het budgetmerk kan het niet laten om toch een subtiel sneertje uit te delen aan BMW. Voor iedereen die niet wil betalen voor een abonnement op stoelverwarming, kan nu een gratis kruik ophalen bij geselecteerde Dacia-dealers.

Die kruiken zijn niet alleen voor de Dacia-klanten, maar ook bestuurders van andere merken mogen langskomen bij de geselecteerde dealers voor een gratis kruik. Ze zeggen het niet expliciet, maar vooral BMW-rijders die niet willen betalen voor de stoelverwarming zijn welkom. Dacia noemt de kruiken de ‘redders van de verwarmde stoel’.

Een abonnementsvorm is niet des Dacia’s

De kruik kun je voor vertrek op de stoel leggen om het zitvlak alvast voor te verwarmen. ‘Het laat zien waar het grootste gedeelte van de industrie naartoe gaat als het om toegang tot opties gaat via abonnementen. Extra geld aan iemand vragen om een onderdeel dat al in de fabriek erop zit, is zeker niet des Dacia’, zegt een woordvoerder.

Helaas vindt de actie alleen plaats in Engeland. Op 1 en 2 februari kun je bij specifieke Dacia-dealers in Londen, Manchester en Swansea een gratis Dacia-kruik scoren. Boek dus een ticket naar één van deze drie steden, ga langs bij Dacia en verzeker jezelf van een warme stoel zónder stijgende maandlasten. Of fiets even naar de dichtstbijzijnde Action en vraag grootmoeder om zo’n Dacia-hoesje te breien.

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer

Meer van TopGear

Advertentie