Bij het kopen van een gebruikte auto sta je voor een keuze. Of je spaart door voor een goed exemplaar of je haalt de goedkoopste en geeft het bespaarde bedrag uit aan onderhoud en antidepressiva.

Nu zeggen we niet dat de goedkoopste Lamborghini van Nederland per definitie een miskoop is. We zeggen alleen dat hij ruim 30.000 euro goedkoper is dan elk ander exemplaar en dat de vorige eigenaar een verhuurbedrijf was. Volgens de verkoper is de Lambo in smetteloze staat. Je kunt dus het koopje van de eeuw hebben.

Wat kost de goedkoopste Lamborghini van Nederland?

Voor net geen 65.000 euro krijg je een smakelijke V10 met 500 pk. Schakelen doet de tiencilinder zelf. Minder snel dan een Audi RS 3 sprint je naar 100 km/u. De onbegrensde topsnelheid ligt op 309 km/u. Ja, in de supercarwereld ben je al snel niet meer relevant.

In 2005 betaalde iemand 212.000 euro voor de gele Lambo. Veel meer afschrijven zal de goedkoopste Lamborghini van Nederland dus niet doen. Zet alvast je nier te koop; tegen de tijd dat je een koper hebt, kun je het geld goed gebruiken voor de eerste onderhoudsbeurt.

Mirror

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie