De boodschappenauto van Jon Olsson staat te koop! Al na een paar maanden en slechts 3.800 kilometer is de dakkofferliefhebber de auto zat. In oktober was hij nog van plan er 50.000 kilometer mee te rijden, maar dat is niet gelukt.

Jon reed vorig jaar 500 kilometer met zijn Lamborghini en besloot hem toen helemaal uit elkaar te halen en vanaf de grond weer op te bouwen. Of althans, dat deed de Zweedse tuner Stertman voor hem.

De Huracán van Jon Olsson kreeg een supercharger en knalt nu 800 pk naar de wielen. De nieuwe Eventuri-luchtinlaten zijn van koolstofvezel (fijn voor het geluid) en er is een geheel nieuw Akrapovic-uitlaatsysteem gemonteerd (heel fijn voor het geluid). Volgens de Red Bull-drinkende pro-skiër is de Lamborghini sneller dan een Veyron.

De auto staat momenteel in Monaco, maar je kunt ongetwijfeld een transport bij de prijs afdingen. Als je snel bent mag je hem voor 250.000 euro meenemen. Jon Olsson zegt dat de creatie in totaal 350.000 euro van zijn spaarcentjes heeft opgesnoept.

What’s next?

Jon Olsson verkoopt de Huracán om ruimte te maken voor een nieuw project. Iets met vier stoelen, zegt de Gumball-rijder. En ongetwijfeld met vierwielaandrijving.

Reacties

 • justin heeft op 24 januari 2017 geschreven:

  Allang verkocht ! Aan hoefnagels

  Reageer
 • Maestro heeft op 22 januari 2017 geschreven:

  Als er nou nog een raketmotor op het dak zou zitten, maar een ski-koffer…nee.

  Reageer
 • 1scheveninger heeft op 21 januari 2017 geschreven:

  Pittige bak hoor! Alleen: die camouflage lijkt me niet zo effectief…

  Reageer

Geef een reactie

(verplicht)