De laatste Dodge Demon krijg je gratis bij een Viper

Dodge geeft de laatste Demon gratis weg, maar er zit een V10-addertje onder het gras

Voor het miezerige bedrag van 1 dollar krijg je bij de aankoop van een Dodge Demon een houten krat met alles wat je nodig hebt om de auto om te toveren tot een volwaardige dragracer.

Dat was al alleraardigst van Dodge, maar het kan nog vriendelijker. Ze geven het krat nu gratis weg. En je krijgt er een Dodge Challenger Demon bij. Wat heet: je krijgt er gratis de allerlaatst geproduceerde Dodge Challenger Demon bij.

Maar er zit een adder onder het gras. Of zoals ze de slangensoort in het Engels noemen: een Viper. Je krijgt de laatste Dodge Challenger Demon met het houten krat gratis als jij het winnende bod plaatst op de laatst geproduceerde Viper ooit.

De laatste Dodge Viper flaneert in exact dezelfde kleur als de eerste Viper die 26 jaar geleden geproduceerd werd. ‘Viper Red’, noemt Dodge het. Inspirationeler dan dit ga je het niet vinden. Oh, en de Demon pronkt met hetzelfde kleurtje.

Beide modellen krijgen een speciaal plaatje en een op maat gemaakte hoes. De gecombineerde 1.505 pk gaat in juni onder de hamer in Connecticut bij een veiling van Barrett-Jackson. Een richtprijs is nog niet afgegeven. De opbrengst gaat naar het goede doel. Lekker opbieden, dus.

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Het nieuwste van TopGear

Autonieuws

TopGear Nederland

Automerken