Hij is er weer: vers in de winkel, nog verser op je deurmat als de postbode ’m niet gejat heeft en op een bankje op z’n gemakkie jouw blaadje leest. Hoe dan ook, het is weer een lekker nummertje, al zeggen we het zelf. Niet in de laatste plaats door de Alfa Romeo 4C die nu eindelijk af is, en waarmee we konden rijden. En waarin we ook maar gelijk Richard Hammond takelden, zodat hij z’n mening erover kon geven. Wat die was, verklappen we niet, maar hij heeft de sleutels nu nog in z’n knuistjes.

Verder vertellen we je waarom wij van Alfa houden en geven je wat tips over hoe je voor pakweg 14 euro een stuk of tien klassieke Alfa’s kunt kopen – veel meer zijn ze meestal niet waard. Maar lekker dat ze zijn! Over 14 euro gesproken: wat dacht je van een klassieke Mercedes-Benz 450 SEL 6.9? Een van de dikste auto’s uit de jaren ’70 waarin ongeveer alle dictators van de wereld rondreden. We testen ‘m met de nieuwe S-klasse 63 AMG – een vergelijk dat nergens op slaat maar wel leuk was om te maken.

Meer vergelijk in een handvol mini-SUV’s: Nissan Juke vs Renault Captur vs Peugeot 2008 vs Fiat Panda. Ja, die doet ook mee. Gewoon, omdat ie zo leuk is. Niet dat jij een van die vier ooit wil natuurlijk, zeker niet als je leest over de Corvette Stingray die we reden, of de Rolls-Royce Wraith. Of wat dacht je van de Jaguar Project 7 waarvan de banden worden opgerookt door The Stig?

Verder nog tests met de Porsche 911 Turbo S, de BMW i8, de Audi RS Q3, de nieuwe Peugeot 308 en meer. Krijg je er ook nog eens een horlogespecial bij, de maandelijkse commentaren van Clarkson, Hammond en May en een riedel nieuws, (veel) onzin en Coolstuff. Veel leesplezier!

Advertentie

Reacties

Meer
Advertentie