Wat doe je als de baas je een uitdagende klus aanbiedt? Juist: voor je uit schuiven en op het internet naar auto’s gaan kijken. Met een naderende deadline voor TopGear Magazine, doken we het internet op om te kijken welke auto’s voor 500 euro te koop zijn. We kwamen interessante dingen tegen…

Deze klassieker (in wording?)

Als je door de roest en de kale plekken heen kijkt, staat hier een auto. Nu kan je deze Tercel nog voor een habbekrats kopen, maar wie weet is deze Toyota over een aantal jaar wel een klassieker en kun je er heel veel geld voor vangen. Waarschijnlijk niet.

Een Toyota Celica vol kalium

Bananen zijn goed voor je, dus deze Celica moet dat ook wel zijn.

Deze kan niet ontbreken

De mythe, de legende, de auto waar we allemaal van dromen (of nachtmerries van krijgen). Wat zoek je nog meer in een auto? Voor een miezerige 350 euro kan deze prachtmobiel in jouw garage staan. Waar wacht je nog op?

Een net-ogende Toyota Starlet

Dit is misschien wel een van de verstandigste keuzes van dit lijstje. Niet de spannendste, maar goed, je komt waarschijnlijk wel op je bestemming aan.

En zelfs een Punto Cabrio

De zomer komt eraan, dus dan wil je natuurlijk het dak van je auto kunnen halen. Deze Fiat Punto Cabrio komt je tegemoet. Voor 500 euro heb je een volbloed Italiaanse cabrio.

Of een Golf Cabriolet

Wil je liever een Duitse cabrio voor de zwoele zomermaanden? Geen probleem. Neem dan deze zwarte Volkswagen Golf Cabriolet.

Of ga je liever voor zes cilinders?

Goedkoop hoeft niet altijd minder te betekenen. Auto’s voor 500 euro kunnen ook zes cilinders hebben. Dat bewijst deze BMW 5-serie nog maar eens. Voor een klein bedrag heb je een luxe BMW met alles erop en eraan. Check hier zelf nog meer pareltjes voor 500 euro.
Advertentie

Reacties

 • Eddy heeft op 22 december 2018 geschreven:

  Ben geïnteresseerd in zwarte golf cabrio graag meer uitleg erover grtjs eddy

  Reageer
 • i-dtec 3 heeft op 3 juni 2017 geschreven:

  Duidelijk zit er een rede achter waarom de getoonde auto’s ook daadwerkelijk nog maar 500 euro vraagprijs vertonen.
  1. Een auto is emotie, en als je een auto voor erbij wil of een auto naar wens, dan worden ze het niet die getoond zijn.
  Om te crossen op een achteraf terrein zijn ze wel geschikt.

  Zo vind ik zelf de vaak bespotte Lada’s leuk, maar één tegenkomen voor €500 , vergeet het maar.
  Voor een roestige uit Bulgarije gehaalde 2105 word al minimaal €1900 gevraagd, en een jonge Niva die mooi glimt en toch 5 jaar oud is betaal je een nieuw prijs.
  Met een beetje geluk kan je voor €900 een versleten Samara vinden.
  Nu jij.

  Reageer

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer

Meer van TopGear

Advertentie