Toen Maserati klaar was met lunchen, besloot het maar eens wat aan de GranTurismo en de GranCabrio te doen. Niet te veel natuurlijk, moe worden kan de bedoeling niet zijn. En trouwens: de volgende lunchafspraak is alweer in aantocht.

De GranTurismo werd in 2007 ontworpen door Pininfarina. Daar hebben de Italianen respect voor, dus wilden ze niet te veel aan het ontwerp veranderen. De grille heeft een kleine overbeet gekregen en is nu een zogeheten ‘haaienneus’-grille. Aan beide kanten van de grille zijn nu luchtinlaten te vinden die zorgen voor een lagere luchtweerstand. De achterbumper is ook niet met rust gelaten. Deze zijn verschillend voor de MC- en de Sport-versie.

Binnenin heeft Maserati ontdekt dat er ook een fatsoenlijk touchscreen in een auto geplaatst kan worden. Verder is de middenconsole opnieuw ontworpen en is er een ander klokje geplaatst in de vernieuwde Maserati GranTurismo en GranCabrio. Waarschijnlijk zodat de Italianen kunnen zien wanneer de volgende microscopische facelift doorgevoerd moet worden.

Nog meer veranderingen aan de vernieuwde Maserati GranTurismo en GranCabrio?

Ehm… Nee, eigenlijk niet.

Oké, wanneer komen deze modellen in actie?

Zondag zullen de vernieuwde modellen in actie komen op Goodwood. Daar doe ze mee aan de Supercar Run. Maar Maserati zie je niet alleen maar tijdens het Hillclimb-onderdeel. Er zullen elke dag activiteiten plaatsvinden vanuit hun Maserati-stand.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)