De Duitse offroad-specialist Delta4x4 heeft geen levensecht exemplaar nodig van de nieuwe Volkswagen Amarok om hem alvast wat stoerder te maken. Vandaag tonen ze de eerste renderings van ‘Beast 2.0’. Alle moeite die ze niet in het bedenken van een originele naam hebben gestoken, zit gelukkig wel in de auto.

Onder de Beast 2.0 komen 35-inch banden die om 18-inch beadlock-velgen zitten. Samen met nieuwe dempers staat de auto nu 150 millimeter hoger dan eerst. Om ruimte aan de nieuwe wielen te bieden, hebben de wielkasten een flinke gymsessie gehad. Daarnaast krijgt hij een bullbar met een lier, verschillende extra led-lichten en een rolkooi achterop.

Op het dak plaatst Delta4x4 twee jerrycans, een reservewiel en een schep. Voor de aandrijflijn gebruikt Delta4x4 de 3,0-liter V6 dieselmotor met 241 pk. Deze uitvoering krijgt de tientraps automaat van Ford. Sowieso is de Amarok vanonder min of meer een Ford Ranger. De prijs van de standaard Amarok is nog niet bekend en de prijs voor al deze accessoires ook niet.

Advertentie

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Advertentie